De salon

Op 19 jarige leeftijd opende Mariëlle van Kessel op 12 april 2006 de deuren van haar eigen salon genaamd ‘Schoonheidssalon Mariëlle’. Een mooie, grote uitdaging die ze vol enthousiasme aan is gegaan.

Marielle van Kessel:

Na 9 jaar de salon in Geldermalsen te hebben gehad, ben ik in 2015 verhuisd naar ons huidige pand in Deil.

Een prachtige salon met een heerlijk open uitzicht. In deze jaren is ons team gegroeid naar 6 medewerksters. Er is veel veranderd in de loop van de jaren maar wij werken nog steeds met een vast en vertrouwd team. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en specialisme.

De salon heeft een ruime entree met prachtig open uitzicht, een zonnebankruimte en drie behandelruimtes. In één van de ruimtes worden ook duo behandelingen gegeven.

Met ons gevarieerde team proberen wij zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen. Je kunt bij ons terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, massages, ontharing, hennabrows, wimperlifting en nog vele andere behandelingen.

Ook bieden we diverse huidverbeterende en ontspannende behandelingen aan. In overleg met de klant maken we graag een behandeling op maat. Tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een moment even helemaal voor jezelf, zodat je herboren de salon verlaat.

We hopen je snel in onze salon te zien!