Mariëlle

16. Marielle

Mijn naam is Mariëlle van Kessel, ik ben 29 jaar oud en inmiddels al bijna 11 jaar trotse eigenaresse van schoonheidssalon Mariëlle. Tevens ben ik moeder van twee kinderen.

Ik werk met ontzettend veel plezier in mijn salon. We hebben een heel fijn team bestaande uit, Ilona, Monique, Annuska en Liza.

In augustus 2015 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in Deil. En mijn enthousiasme is met de dag groter geworden. Het is een heerlijke plek om te werken. Ik ben enorm blij dat het grootste deel van ons klantenbestand met ons mee is gegaan naar Deil en ben verrast door alle nieuwe klanten die we er hier bij hebben gekregen.

Ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure. Ook heb ik de voortgezette opleiding gevolgd en ben ik gespecialiseerd in elektrisch ontharen, definitief ontharen door middel van IPL en bindweefselmassage. Mijn hart ligt bij schoonheidsbehandelingen en richt me graag op huidverbetering.

Ik geniet er van wanneer ik mensen stralend en tevreden de deur uit zie gaan.

Ik ben werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag en hoop u dan samen met mijn team te mogen begroeten bij ons in de salon”.

Specialisaties
Schoonheidsspecialist
Pedicure
IPL definitief ontharen
Elektrisch ontharen
Bindweefsel massage