Nieuw: SEMI-PERMANENT MAKEUP STYLO

De L’Oyé Stylo bevat een huidvriendelijke inktformule 100% op waterbasis. De inkt heeft een prachtige matte finish en blijft tot 24 uur perfect zitten. Verkrijgbaar in 16 prachtige kleuren voor ogen, lippen en wenkbrauwen. Laat het vrijblijvend aanbrengen en ervaar deze prachtige make-up. MAKEUP CORRECTOR STYLO Foutje? Gebruik de Corrector Stylo voor het simpel bijwerken en het verwijderen van de inkt. DUO-TIP SYSTEM Draai de precieze vilten tip simpel om voor een compleet nieuwe ... (Lees Verder)

Gewijzigde openingstijden

Willen u er graag op attent maken dat wij tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten zijn. Vanaf maandag 2 januari zijn wij weer op volle sterkt aanwezig. Uiteraard wensen wij u alvast fijne feestdagen en een fantastisch 2017. Mocht u voor de kerst nog een behandeling willen neem dan gerust contact met ons op! ... (Lees Verder)

Vakantie

Wij zijn gesloten van maandag 1 augustus t/m vrijdag 13 augustus i.v.m werkzaamheden in de salon. Wij hebben tevens woensdag 15 augustus gewijzigde openingstijden.  Wij werken deze dag van 18:00-22:00. Wij wensen u een fijne vakantie. Tot ziens bij Schoonheidssalon Mariëlle ... (Lees Verder)

25 mei 2015 2e pinksterdag gesloten

In verband met Pinksteren zijn wij maandag 25 mei 2015 gesloten. Dinsdag 26 mei zijn wij gewoon weer open zoals u van ons gewent bent. Fijne Pinksteren. Schoonheidssalon Marielle ... (Lees Verder)

Terugkomst Annuska

Onze collega Annuska is op 27 juli bevallen van een prachtige en gezonde dochter 'Izara'. Helaas zit haar zwangerschapsverlof er bijna op en zal ze 28 oktober met veel plezier weer beginnen, Annuska zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Ze kijkt weer uit naar uw komst. ... (Lees Verder)

Oktober & november 2014 acties

Oktober en november acties Wij willen u graag op de hoogte brengen van onze leuke acties voor de aankomende maanden. Wilt u ook een heerlijke herfstbehandeling in de maand oktober? Onderga nu een Decleor expert behandeling en ontvang een gratis Decleor shoppingbag of toilettas met producten. Op = op. Deze actie is alleen geldig in de maand oktober. Bij deze behandeling werken wij met de speciaalmaskers van Decleor, deze behandeling duurt 75 minuten voor €65,- .Indien u er een ... (Lees Verder)

Summer Event geslaagd

Donderdag 22 mei van 19.00 tot 21.30 heeft het Summer event plaatsgevonden. Deze avond hebben we met diverse demonstraties van make-up, gel lak nagels en het Cinetic Lift Expert apparaat een kleine indruk gegeven van onze behandelingen. Wij vonden het geslaagd en willen bij deze ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. U heeft deze avond ook de collectie gezien van Bead2bead en Villa Scarpa. Wilt u graag iets meer weten of hun gehele collectie zien klik dan voor meer informatie op ... (Lees Verder)

Make-up workshop

Make-up workshop Gisteren hebben wij onze eerste make-up workshop gehad. Het was een gezellige, leerzame avond. Wij hebben de volgende 4 avonden gepland. Wat kunt u verwachten : - Leerzame en gezellige middag of avond - Toelichten verschillende soorten make-up producten - Aanbreng technieken - Zelf aanbrengen van een make-up met uiteraard onze hulp. U krijgt alle tips tevens mee naar huis, zodat u het altijd rustig na kunt lezen. Kosten : De kosten bedragen €25,- per persoon, ... (Lees Verder)

Duo actie

Duo behandeling Wegens succes hebben wij zowel deze, als volgende week weer een duo actie. Laat u samen verwennen van €88,00 ( €44,- p.p) voor slechts €65,- (€32,50 p.p) Aandacht voor twee! Geniet samen met uw partner, dochter, moeder, vriendin of collega van een heerlijke duo gezichtsbehandeling. Kom samen ontspannen en maak er een echte verwendag van. Een duo behandeling bestaat uit: • Reiniging van het gelaat • Epileren van de wenkbrauwen • Dieptereiniging/Peeling • ... (Lees Verder)

Deel & like actie

Kijk nu op onze vernieuwde website: www.schoonheidssalonmarielle.nl DEEL & LIKE dit bericht en bij 200 likes verloten wij een uitgebreide CLE gezichtsbehandeling t.w.v. €106,00 KLik hier om naar onze Facebook pagina te gaan en DEEL en LIKE ons bericht Zodra wij de 200 likes bereikt hebben zullen wij de winnaar bekend maken. ... (Lees Verder)