Acné

Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij acne. Met de juiste behandeling en thuiszorg kunnen wij uw huid weer in balans brengen.

Wilt u van uw acne huid af en weer lekker in uw vel voelen, maak dan nu een afspraak, u bent bij ons aan het juiste adres.

Acne en een vette huid met grove poriën kan ook op latere leeftijd ineens openbaren. Dit kan onder andere te maken hebben met factoren zoals hormonen, werkomstandigheden, stress en eetgewoonten.

U kunt kiezen uit een manuele acne behandeling
Deze behandeling bestaat uit:
• Reiniging van het gelaat
• Dieptereiniging/Peeling
• Verwijderen van huidoneffenheden en/of gerstekorrels
• Aanbrengen van een verzorgende dag- en oogcrème.

Een manuele acne behandeling is ook mogelijk inclusief gezichtsmasker aangepast aan uw huidtype.

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS en hebben de specialisatie acne. Hierdoor komt u in aanmerking voor een vergoeding, indien u een doorverwijzing heeft van uw huisarts. Hoeveel u vergoedt krijgt is afhankelijk per zorgverzekering.

Microdermabrasie behandeling

Het geeft de hoornlaag een heldere frisse en matte tint en opent verstopte poriën. Comedonen (mee-eters) en gerstekorrels kunnen nu makkelijk worden verwijderd. Ook is het effectief op littekens