Medcos IPL definitief ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light, ook vertaald als hoog energetisch gepulseerd licht. De MedCos IPL methode biedt u de hoogste kwaliteit met het hoogst mogelijke comfort tijdens uw behandeling!

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en internationaal vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van een gel en de korte flitsinterval kan met de MedCos® IPL in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos® IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem nagenoeg pijnloos.

Elke gewenste plek op uw lichaam kunt u laten behandelen, met als resultaat een haarreductie van 80-90%. Met de MedCos® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrème definitief tot het verleden! Het aantal behandelingen is persoonsgebonden, wij houden gemiddeldd 10 behandelingen aan voor het uiteindelijke resultaat.
Tevens is de MedCos® IPL geschikt voor huidverjonging en acne. Onderstaande prijzen gelden per behandeling.

Dit zijn de meeste voorkomende behandelingen, u kunt bij ons terecht voor de overige prijzen van andere lichaamsdelen.
•IPL Bovenlip € 29,00
•IPL Kin € 39,00
•IPL Bovenlip en kin € 78,00
•IPL Oksels € 59,00
•IPL Bikinilijn € 79,00
•IPL Onderbenen €159,00
•IPL Rug €189,00

Indien u besluit meerdere lichaamsdelen te willen ontharen, neem contact met ons op voor zeer aantrekkelijke pakket prijzen.

De MedCos® IPL is geschikt voor vrijwel elk type huidskleur, haarsoort en haarkleur, behalve voor blond, rood, grijs en wit haar. Voorwaarde is wel dat vooraf beoordeeld wordt of er kans is op een goed resultaat.

Wilt u meer weten doormiddel van een kosteloos intakegesprek neem dan contact op met ons en we informeren u graag verder.