Massage

Schoonheidssalon Mariëlle biedt verschillende soorten massages, waaronder een heerlijk ontspannende lichaamsmassage maar ook bindweefsel massage, lymfedrainage en shiatsu massage. Hieronder ziet u wat deze verschillende massage soorten in houden.

Lichaamsmassage (30 of 60 minuten)
Bij deze heerlijke klassieke massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën. De spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen, waardoor de structuur van het onderhuids bindweefsel losser wordt gemaakt. U voelt zich na deze massage heerlijk ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hotstone massage (30 minuten)
Tijdens een Hot stone massage word er gewerkt met hete stenen. Een hotstone massage zorgt er naast de ontspannende werking ook nog eens voor dat, door de combinatie van de warme stenen en oliën, er een ontgiftende en afvoerende werking van afvalstoffen plaatsvindt. Door de combinatie van de warmte en beweging van de stenen kom je dichter in de spieren en het stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans.

Bindweefsel massage (30 minuten)
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur en het activeert de celvernieuwing. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken, door de huid als het ware ‘topsport’ te laten uitvoeren, worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Deze behandeling is uitermate geschikt voor anti-ageing, littekens en bestrijding van cellulitis.

Lymfedrainage gelaat (30 minuten)
Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die valt onder oedeemtherapie. Bij deze therapie wordt een verstoorde lymfedrainage met de handen gestimuleerd. Opgehoopt vocht wordt daardoor verspreid en afgevoerd, waardoor zwellingen afnemen. Door massage van de lymfeklieren en de lymfebanen kan de lymfe-afvoer worden gestimuleerd. Het is een zachte, rustgevende en pulserende massage.

Shiatsu massage (30 minuten)
Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Deze behandelingen zijn los te boeken of in combinatie met een gezichtsbehandeling.