Carita behandelingen

De gezichtsbehandelingen van Carita zijn bijzonder te noemen, door het  gebruik van de Renovateur en de unieke massage technieken. Geroosterde  zonnebloempitten staan aan de basis van elke Carita behandeling, deze reinigen de huid en maken haar zijdezacht. In combinatie met een zuiverende massage wordt  de huid weer glanzend, zacht en is de algehele huidtextuur verbeterd. De  luchtige texturen van de crèmes is het handelsmerk van Carita.  De producten en behandelingen zijn gebaseerd op 4 fasen: reinigen, corrigeren, beschermen en vitaliseren en verfraaien.

Bekijk hieronder het overzicht Carita behandelingen en klik op de betreffende behandeling voor meer uitgebreide informatie.

behandeling-aromassage-150x150Cinetic Lift Expert

De Cinetic lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en led technologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen. Het zorgt voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.

behandeling-aromassage-150x150Pureté de papaye

Een zuiverende behandeling voor de gecombineerde en vette huid, die de balans herstelt en tevens de tekenen van veroudering vertraagt.

behandeling-aromassage-150x150Hydratation des lagons

Een behandeling voor de vochtarme huid, die de vochtbalans van de huid herstelt.

behandeling-aromassage-150x150Douceur de coton

Een verzachtende en kalmerende behandeling voor de gevoelige huid, die roodheid vermindert en irritaties corrigeert.

behandeling-aromassage-150x150Lift Ferméte

Een intensieve behandeling voor de rijpe huid met een direct liftend effect.

behandeling-aromassage-150x150Microdermabrasie

Schoonheidssalon Mariëlle werkt met Vitapeel, dit is een geavanceerde microdermabrasie systeem en is volledig computergestuurd. Dit geeft u de garantie van een zeer nauwkeurige en effectieve behandeling.